Medea 16. 1. 2011 – začetek nove sezone na stopničkah

Včeraj se je v italijanski Medei zgodil moj prvi letošnji tekaški nastop. Bolj kot tekma je bil to dober tempo trening v prijetni družbi članov Triatlonskega kluba Ljubljana, ki je z letošnjo sezono začel skrbeti za moj napredek.
Iz sončnega jutra smo se sicer kmalu po prečkanju italijanske meje zapeljali v malce manj prijetno gosto meglo. Slednja se je nato vztrajno valjala tudi po celotni tekaški progi, ki jo je zasedlo nekaj sto veliko število tekačev na 21 in 30 kilometrski razdalji. Megla vsaj mene osebno ni motila pri preverjanju trenutnih tekaških zmogljivosti. Mogoče mi je zaradi skrajšane vidljivosti celo malo pomagala pri teku na odsekih ‘neskončne’ cestne ravnine, ko pred mano ni bilo nobenega tekača.
Svoj tek na 30 kilometrski razdalji lahko ocenim za nadvse vzpodbudnega za nadaljno sezono. Občutek svežih moči in lahkotnost v nogah, ki sta me spremljala vse do cilja, sta bila glavna krivca, da se je ura v cilju ustavila prej, ko bi si sicer upala napovedati na štartu. Čas 2:11:59 mi je prinesel tudi drugo mesto v absolutni ženski razvrstitvi.
Dober začetek torej – želim si, da bom konec leta lahko napisala tudi kaj o dobrem koncu.

Komentiraj:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s